site logo

Hvordan takle støyen fra biff- og fårekjøttskjærer

Hvordan takle støyen fra biff- og fårekjøttskjærer

Når biff og fårekjøttskjærer skjærer storfekjøtt og fårekjøtt, vil bladet fortsette å bevege seg. Det er normalt at det kommer en lyd under bruk. Hvis det er en støy, er det følgende måter å håndtere det på:

1. For biff- og fårekjøttskjæremaskin må du lære å skille forskjellige lyder, og ha disse lydene i bakhodet. Hvis du oppdager at du hører forskjellige lyder når du skyter piler, må du stoppe den og skru på hver del. Sjekk tettheten.

2. Generelt sett er det meste av den unormale støyen fra biff- og fårekjøttskjærer forårsaket av løse skruer. Det er nødvendig å utvikle en god vane med å sjekke utstyret før du øver, og vær spesielt oppmerksom på den unormale støyen fra maskinen under bruk. .

Hvis okse- og fårekjøttskjæreren lager en lyd, sjekk først om skruene er løse. Stopp i så fall maskinen umiddelbart og skru til skruene. Fyll i tillegg jevnlig på smøreolje for å forhindre at tilbehøret ruster.

Hvordan takle støyen fra biff- og fårekjøttskjærer-Lammekutter, storfeskjærer, strengmaskin for lamme/fårekjøtt, strengmaskin for storfekjøtt, multifunksjonell grønnsakskutter, matpakkemaskin, Kina fabrikk, leverandør, produsent, grossist