site logo

Hvilke problemer skal man være opmærksom på ved transport af lammeskærer

Hvilke problemer skal man være opmærksom på ved transport lammeskærer

1. Transport: Ud over den emballage, der er specificeret af brugeren, anvender lammeskæremaskinen generelt enkel emballage under transporten, og vær opmærksom på at håndtere den forsigtigt for at undgå kollision.

2. Efter at udstyret er valgt til produktion, når det er parkeret på jorden, skal der være relateret personale i nærheden til at hjælpe, for at forhindre udstyret i at vende om på grund af ujævn parkering og forårsage unødig skade.

3. Efter håndtering og udpakning kan du bruge en gaffeltruck til at gafle i bunden af ​​hovedkassen foran fårekødsskæreren, men længden af ​​gaffelbenene er lange nok til at være højere end maskinens tværstykke.

4. I færd med at flytte skal du altid være opmærksom på, om retningen er nøjagtig, og også altid være opmærksom på det omgivende miljø for at undgå kollisioner.

Hvilke problemer skal man være opmærksom på ved transport af lammeskærer-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist