site logo

Oversigt over konstant temperaturteknologi for lammerulleudskærer

Oversigt over konstant temperatur teknologi af Lammerulleudstikker

For det første er der to sæt XNUMX-cifrede LED-numre på kontrolpanelet med konstant temperatur over fårerulleskæreren for at vise brugerens indstillede temperaturværdi (SV) og den faktiske pladetemperaturværdi (PV), og kan også være baseret på deres faktisk Absolut nøjagtighed af temperaturkorrektion er påkrævet.

For det andet vedtager konstanttemperaturteknologisystemet, der er vedtaget af fårekødsskæreren, en kunstig intelligens digital temperaturregulator, som har fordelene ved høj præcision, bekvem betjening, sikkerhed, enkelhed og klarhed.

For det tredje anvender fårekødsskæringsmaskinen også importerede relæer, hvis levetid er omkring 100 gange længere end almindelige elektriske stødrelæer, og temperaturkontrollen er relativt hurtig og stabil, og den har også en avanceret bruger-selvjusteringsfunktion.

For det fjerde er tragten og materialetanken over fårerulleskæremaskinen alle isoleret af elektrisk opvarmningsvandscirkulation. Beholderen er udstyret med et ramme-type røresystem, som er let at betjene under rengøring og overholder GMP-standarderne.

Oversigt over konstant temperaturteknologi for lammerulleudskærer-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist