site logo

Hvilke problemer skal man være opmærksom på, når man vælger en ribbeskærer

Hvilke problemer skal man være opmærksom på, når man vælger en ribbeskærer

1. Transport: Ud over den emballeringsmetode, der er specificeret af brugeren, er oksekødsskæreren i processen med at transportere okse- og fårekødsskiveren generelt pakket på en enkel måde, og den skal håndteres med omhu for at undgå kollision.

2. Efter håndtering og udpakning kan du bruge en gaffeltruck til at transportere den i bunden af ​​hovedkassen foran okse- og fårekødsskæreren, men længden af ​​gaffelfødderne er lang nok til at overstige maskinens tværblok.

3. I processen med at flytte oksekøds- og fåre-skæreren skal producenten af ​​okse-seneskæreren altid være opmærksom på, om retningen af ​​okse- og fåre-skæreren er nøjagtig, og samtidig altid være opmærksom på det nærliggende miljø for at undgå kollision.

4. Efter at produktionsstedet for udstyret er valgt, når okse- og fårekødsskæreren er parkeret på jorden, bør relevant personale være i nærheden til at understøtte det, for at forhindre udstyret i at vælte på grund af ujævnheden i parkeringen, hvilket vil medføre skade på udstyret. unødvendige skader. 5. Efter at okse- og fårekødsskæreren er placeret fladt, skal den testes før tidspunktet for strømtilslutning. For at forhindre, at okse- og fåre-skæreren går tabt under transporten, kan du henvise til de forholdsregler, vi har indført, og være opmærksom på det i selve driften.

Okse- og fårekødsskærer er en almindeligt brugt kødproduktskærer. Der findes også forskellige typer okseseneudstikkere. Når vi vælger at bruge, skal vi først forstå udstyrets grundlæggende egenskaber, og derefter vælge det passende udstyr for at give udstyret fuldt spil. effekt.

Hvilke problemer skal man være opmærksom på, når man vælger en ribbeskærer-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist