site logo

Værdi for pengene automatisk okse- og fårekødsskæremaskine gør udskæringen mere problemfri

Værdi for pengene automatisk okse- og fårekødsskæremaskine gør udskæringen mere problemfri

 

Tilføjet værdi automatisk okse- og fårekødsudstikker. Bundrammen er lavet af trykstøbning af aluminiumslegering og rustfrit stål. Håndtaget og trædepuderne er lavet af miljøvenlig plast. Kroppens overflade er poleret, lys og glat, uden skarpe kanter og hjørner. , Nem at rengøre og rengøre, let at adskille og samle knivbeskytteren og kødbordet, og hele maskinen opfylder fødevarehygiejne- og sikkerhedsstandarder. Den anvender specielle knive i rustfrit stål og er udstyret med en slibeanordning. Udstyret med knivbeskyttelsestrækstang åbent kredsløbskontrolenhed, knivslibningsbeskyttelsesanordning, selvlåsende koblingsanordning.

Maskinen i denne serie er en fuldautomatisk okse- og fårekødsskærer med skrivebordsdesign. Maskinen er velegnet til at skære frosset kød i skiver (uden ben). Skivetykkelsen er justerbar, og de udskårne kødskiver er pæne og ensartede, hvilket reducerer snavs forårsaget af udskæring. Maskinen er enkel at betjene, nem at rengøre, sikker og pålidelig. Den er velegnet til brug i cateringindustrien, hot pot-restauranter, grillrestauranter, enhedsskolekantiner, kødforarbejdningsanlæg osv.

Værdi for pengene automatisk okse- og fårekødsskæremaskine gør udskæringen mere problemfri-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist