site logo

Forholdsregler for håndtering og transport af lammeskærer

Lammeskærer Forholdsregler ved håndtering og transport

1. Transport: Ud over emballeringsmetoden specificeret af brugeren, i processen med at transportere fåreskæreren, anvender maskinen generelt enkel emballage, og den skal håndteres med omhu for at undgå kollision.

2. Efter udpakning kan gaffeltrucken bruges til gaffeltransport i bunden af ​​hovedkassen foran fårekødsskæreren, men længden af ​​gaffelfødderne er lang nok til at overstige maskinens tværblok.

3. I færd med at flytte fåreskæremaskinen skal du altid være opmærksom på, om retningen af ​​fåreskæremaskinen er nøjagtig, og samtidig altid være opmærksom på det nærliggende miljø for at undgå kollision.

4. Efter at produktionsstedet for udstyret er valgt, når fåreskæreren er parkeret på jorden, bør relevant personale være i nærheden til at understøtte det, for at forhindre udstyret i at vælte på grund af ujævnheder i parkeringen, hvilket vil medføre gener for udstyret. nødvendige skader.

5. Efter at fårekødsskæreren er placeret fladt, skal den testes før tidspunktet for tænding.

Forholdsregler for håndtering og transport af lammeskærer-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist