site logo

Hvordan koble ledningene i fårekjøttskjæreren

Hvordan koble ledningene i fårekjøttskjærer

1. Hvilke som helst to av de to kondensatorene er koblet til hverandre, og deretter koblet til den røde motoren og bryterledningen. De røde og hvite ledningene til motoren er koblet til hverandre, og deretter koblet til en av bryterne. Den gjenværende motorens gule ledning er koblet til 25 kondensator ledningen, og den svarte ledningen er koblet til 150 kondensator ledningen.

2. Hvis bladet på fårekjøttet er snudd, kan det justeres ved å bytte ut de to røde linjene. 380V-ledningen kan kobles til vilkårlig. Hvis bladet er reversert, bytt ut eventuelle to strømførende ledninger av de tre ledningene til fårekjøttpluggen for å justere justeringen. Slå på og test maskinens rotasjon forover og bakover og andre problemer.

3. Når du binder ledningene, prøv å binde dem i retning av motoren til fårekjøttet, noe som er praktisk for vedlikehold.

Hvordan koble ledningene i fårekjøttskjæreren-Lammekutter, storfeskjærer, strengmaskin for lamme/fårekjøtt, strengmaskin for storfekjøtt, multifunksjonell grønnsakskutter, matpakkemaskin, Kina fabrikk, leverandør, produsent, grossist