site logo

Ways to avoid danger when using lamb slicer

Начини за избягване на опасност при използване резачка за агнешко месо

1. When the machine is working, do not put your hands and other foreign objects into the shell to avoid danger.

2. Проверете внимателно дали има дефекти, повреди или разхлабване на режещата машина, за да се уверите, че машината е в добро състояние.

3. Check whether there is any foreign matter in the shell, and remove the foreign matter in the shell, otherwise it is easy to cause damage to the blade.

4. Почистете работното място, проверете дали напрежението на захранването е в съответствие с напрежението, използвано от машината, и дали маркировката за заземяване е надеждно свързана към заземяващия проводник.

5. Затворете превключвателя и натиснете бутона “ON”, за да проверите дали посоката на въртене е правилна (когато сте обърнати към циферблата за натискане, правилно е да завъртите регулатора за натискане обратно на часовниковата стрелка), в противен случай изключете захранването и регулирайте окабеляването.

Ways to avoid danger when using lamb slicer-Резачка за агнешко месо, резачка за говеждо месо, машина за носене на агнешко/овнешко, машина за носене на говеждо месо, Многофункционална резачка за зеленчуци, машина за опаковане на храни, фабрика в Китай, доставчик, производител, търговец на едро