site logo

Advantages of fully automatic slicers

Предимства на fully automatic slicers

1. The slicer has compact structure, beautiful appearance, easy operation, high efficiency, low power consumption, easy cleaning and maintenance, safety and hygiene, uniform meat cutting effect and can be automatically rolled into a roll. It adopts imported Italian blades and belts with unique Automatic lubricating device, powerful.

It is an indispensable meat slicer for hotels, restaurants, canteens, hot pot restaurants, supermarkets, meat processing plants and other units.

  1. Подходящ е за рязане на обезкостено месо и други храни с еластичност като горчица. Суровото месо се нарязва на парчета и автоматично се навива на рула. Тъй като е много подходящо за обработка на овнешко и говеждо месо, оборудването е известно още като: машина за нарязване на говеждо и овнешко месо, машина за нарязване на овнешко месо, машина за нарязване на овнешко месо, машина за нарязване на говеждо месо, машина за рязане на тлъсто говеждо месо, машина за нарязване на овнешко месо и др.

Advantages of fully automatic slicers-Резачка за агнешко месо, резачка за говеждо месо, машина за носене на агнешко/овнешко, машина за носене на говеждо месо, Многофункционална резачка за зеленчуци, машина за опаковане на храни, фабрика в Китай, доставчик, производител, търговец на едро