site logo

Fordele ved fuldautomatiske skæremaskiner

Fordele ved fuldautomatiske skæremaskiner

1. Skæreren har kompakt struktur, smukt udseende, nem betjening, høj effektivitet, lavt strømforbrug, nem rengøring og vedligeholdelse, sikkerhed og hygiejne, ensartet kødskæringseffekt og kan automatisk rulles til en rulle. Det vedtager importerede italienske klinger og bælter med unik automatisk smøreanordning, kraftfuld.

Det er en uundværlig kødskærer til hoteller, restauranter, kantiner, hot pot restauranter, supermarkeder, kødforarbejdningsanlæg og andre enheder.

  1. Den er velegnet til at skære udbenet kød og andre fødevarer med elasticitet som sennep. Det rå kød skæres i stykker, og det kan automatisk rulles til ruller. Fordi det er meget velegnet til forarbejdning af fåre- og oksekød, er udstyret også kendt som: okse- og fårekødsskærer, fåre-rulle-skæremaskine, fåre-skæremaskine, okse-skæremaskine, fedt-okse-skæremaskine, fåre-skæremaskine osv.

Fordele ved fuldautomatiske skæremaskiner-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist