site logo

The performance advantage of mutton slicer

Предимството на производителността на резачка за овнешко месо

Дебелината на среза на машината за рязане на овнешко месо, произведена от нашата компания, може да се регулира директно и произволно между 0-15 mm, с висока ефективност, бърза скорост и изисквания за ниска температура за замразено месо. Нарязаните овнешки рула са красиви и спретнати, лесни за поддръжка и почистване.

В допълнение към търговските автоматични машини за нарязване на овнешко месо има и битови ръчни машини за нарязване, които са компактни по структура, леки и лесни за преместване.

The mutton slicer has simple structure, beautiful appearance, simple operation, high slicing efficiency, low energy consumption, simple maintenance and beautiful and neat slices. It is an essential processing equipment for hotels, restaurants, canteens and meat processing enterprises.

The performance advantage of mutton slicer-Резачка за агнешко месо, резачка за говеждо месо, машина за носене на агнешко/овнешко, машина за носене на говеждо месо, Многофункционална резачка за зеленчуци, машина за опаковане на храни, фабрика в Китай, доставчик, производител, търговец на едро