site logo

Matters needing attention when mutton slicer is packaged and transported

Въпроси, изискващи внимание, когато резачка за овнешко месо is packaged and transported

1. Транспортиране: В допълнение към метода на опаковане, посочен от потребителя, в процеса на транспортиране, резачката за овнешко месо обикновено се опакова по прост начин и трябва да се борави внимателно, за да се избегне сблъсък.

2. After the production location of the equipment is selected, when it is parked on the ground, there should be relevant staff nearby to assist, so as to prevent the equipment from rolling over due to the uneven parking and causing unnecessary damage.

3. След обработка и разопаковане, можете да използвате мотокар, за да се разклоните в долната част на основната кутия пред резачката за овнешко месо, но дължината на крачетата на вилицата е достатъчно дълга, за да бъде по-висока от напречната греда на машината.

4. По време на процеса на придвижване винаги трябва да внимавате дали посоката е точна и в същото време винаги да обръщате внимание на близката среда, за да избегнете сблъсък.

Matters needing attention when mutton slicer is packaged and transported-Резачка за агнешко месо, резачка за говеждо месо, машина за носене на агнешко/овнешко, машина за носене на говеждо месо, Многофункционална резачка за зеленчуци, машина за опаковане на храни, фабрика в Китай, доставчик, производител, търговец на едро