site logo

Funktionsintroduktion af CNC otte-vals automatisk lammeskæremaskine

Funktionsintroduktion af CNC otte-vals automatisk lammeskæremaskine

Hele maskinen er lavet af fødevarekvalitet 304 rustfrit stål. Arbejdsplatformen er lavet af fødevarespecifikke organiske materialer. Det numeriske styresystem og fordelingsboks er fuldstændig vandtætte og flammehæmmende. De rustfri stålknive er holdbare og rustsikre. Hele maskinen kan bruges med højtryksvandpistoler. Direkte vaske- og desinfektionsbehandling. Den avancerede CNC lammeskæremaskine har alle funktionerne fra den almindelige CNC-skæremaskine, og på denne baggrund tilføjes en automatisk pressefunktion for at realisere automatisk presning. Formålet med nem rengøring, sikkerhed og sanitet samt arbejdsbesparelse.

Arbejdsprincippet for den automatiske CNC 8-rulle skæremaskine er relativt simpelt, det vil sige, ved at bruge skæremaskinens skarpe skæreflade skæres det frosne kød i skiver i forhold til et punkts forhold eller bredde. Den er velegnet til hoteller, restauranter, kantiner, kødforarbejdningsanlæg og andre enheder. Frosne kødskærer kaldes også fåreskæremaskine og fårepålægsmaskine.

Funktionsintroduktion af CNC otte-vals automatisk lammeskæremaskine-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist