site logo

Fordelene ved fårerulleudstikkeren er mange

Fordelene ved fårerulleudstikker er talrige

Fårerulleudstikkeren kan skære 150–200 kilo kød i timen, og fårerulleudstikkerens effekt er kun 2.2 kWh. Det er vores seneste nye type udstyr med flere funktioner og høj effektivitet i brugen af ​​fårerulleskæremaskinen. Og præcisionen er høj, kødskiverne skåret af shabu-shabu fåreudskæreren er ensartede i tykkelsen, kødrullerne er pæne og smukke, både store og små ruller kan skæres, og kødskivernes tykkelse kan justeres. Alt sammen lavet af rustfrit stål, fåreskæremaskinen er hygiejnisk og smuk i udseende og ruster ikke. Lavt strømforbrug, nem rengøring og vedligeholdelse, sikker og hygiejnisk, ensartet kødskæringseffekt og automatisk rulleform, det er en uundværlig kødforarbejdningsmaskine til hoteller, restauranter, kantiner, kødforarbejdningsanlæg og andre enheder. Den er velegnet til at skære udbenet kød og andre elastiske fødevarer som sennep, skære råt kød i kødskiver osv. Fårekødsskæreren er lavet af aluminium-magnesiumlegeringsmateriale. I overensstemmelse med nationale fødevarehygiejnestandarder har den specialdesignede og fremstillede cirkulære klinge en langvarig skarp kant.

Fårekødsskæreren er udstyret med en slibeanordning, som til enhver tid kan slibe klingen for at sikre udskæringseffekten. Desuden har designeren designet et overdimensioneret design af arbejdsfladen, som er mere bekvemt for brugerne at betjene. Med hensyn til blade, som alle bekymrer sig om, bruges importerede professionelle knive, som er holdbare; tykkelsen af ​​kødskiverne kan justeres efter ønske, kødrullerne fremføres automatisk, og kødrullerne skal ikke tøs op. Maskinen er et omkostningseffektivt kødforarbejdningsudstyr. Det ydre af fårekødsskæreren er lavet af rustfrit stål til anti-korrosion og anti-rust beskyttelse. Arbejdsfladen på fårerulleudstikkeren er lavet af anti-korrosions- og anti-korrosionsmaterialer og har en varmeisolerende effekt, som kan forhindre kødrullen i at smelte og deformere, og opfylder de hygiejniske krav. Maskinen kan betjenes af én person for at spare mandskab. Fårekødsskæreren har en kompakt struktur, sikker og pålidelig drift, billig installation og vedligeholdelse, og prisen på fårekødsskiveren er moderat. Den er velegnet til kødfødevareforarbejdningsanlæg, markedsforarbejdningsvirksomheder, fåre- og oksekødsrestauranter. brug.

Fordelene ved fårerulleudstikkeren er mange-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist