site logo

Product Features of Lamb Slicer

Produktfunktioner af Lammeskærer

Fårekødssnitteren er en fødevareskærer, velegnet til at skære udbenet kød og andre elastiske fødevarer som sennep, skære råt kød i stykker osv. Maskinen har kompakt struktur, smukt udseende, nem betjening, høj effektivitet, lavt strømforbrug, Det er nemt at rengøre og vedligeholde, sikkert og hygiejnisk, og kødskæringseffekten er ensartet og kan automatisk rulles til en rulle. Det vedtager importerede italienske klinger og bælter og har en unik automatisk smøreanordning. Den har kraftig kraft og er velegnet til hoteller, restauranter, kantiner, kødforarbejdningsanlæg og andre enheder. Uundværligt kødforarbejdningsmaskineri.

Lammeskærer er også kendt som fåreskæremaskine, fåreskærer, pålægsmaskine, Fei fåreskærer osv. Alle burde være bekendt med den. Det er en professionel udskæringsmaskine til frosset fårekød og frosset fedet oksekød. Det patenterede transmissionsdesign gør det muligt for kødskæringshastigheden at nå en effektiv udskæringshastighed på 43 gange/min. Mere garanteret; tykkelsen af ​​skiver er afbalanceret, den automatiske rullende effekt af kødskiver er god, maskinen fungerer med lav støj, og stabiliteten af ​​hele maskinen er fremragende; den originale automatiske slibestruktur gør slibningsoperationen bekvem og sikker; kroppen i rustfrit stål overholder fødevarehygiejnekravene; trækasseemballage, kan du være sikker på sikkerheden ved maskinens transport.

Produktegenskaber: Fuldautomatisk fårekødsskærer, velegnet til hot pot restauranter, restauranter, hoteller og fødevareforarbejdningsværksteder, kødskæringseffekten er ensartet, og dobbeltakset design er særligt stabilt og holdbart.

Product Features of Lamb Slicer-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist