site logo

Introduktion til strukturdesignet af okse- og fårekødsskærer

Introduktion til strukturdesign af okse- og fårekødsudstikker

1. Skallen af ​​okse- og fårekødsskærer er lavet af rustfrit stål, hvilket er smukt og hygiejnisk. Skæreren i rustfrit stål har smukt udseende, rimelig struktur, bekvem betjening, lille størrelse, lav støj, arbejdsbesparelse og strømbesparelse. Ydeevnen af ​​maskinen til at skære fåreruller er stabil. Motoren er kraftfuld og nem at rengøre, velegnet til hoteller, skoler og enhedskantiner.

2. Udstyrets kabinet er lavet af aluminiumslegering med glatte linjer. Okse- og fåre-skæreren har ingen huller, der kan skjule snavs og skarpe kanter, der kan skade operatøren. Den er nem at rengøre, smuk og elegant, og lammerullerne er lette at rengøre, lette at flytte og egnede Bruges i små og mellemstore forarbejdningsmængder, og fødevarekontaktdele er lavet af rustfrit stål, hvilket er sikkert og forurenende- gratis.

Introduktion til strukturdesignet af okse- og fårekødsskærer-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist