site logo

Tre strukturelle former for okse- og fårekødsskærer

Tre strukturelle former for okse- og fårekødsskærer

Ved brug af okse- og fårekødsudskærere om vinteren er kravene generelt stabile, hurtige, nøjagtige, sikre og pålidelige og enkle i strukturen. Jo enklere designet er, jo mere kraftfuld er funktionen for enhver producent af okse- og fårekødsudskærere. Med andre ord består dens struktur hovedsageligt af tre former, hovedsageligt:

①Mekanisk og pneumatisk hybrid løftemekanisme: Muffen udstyret med flaskeholderen kan glide langs det hule stempel, og den firkantede blok spiller en vejledende rolle for at forhindre at muffen bøjes, når den hæves og sænkes.

②Pneumatisk flaskeløftemekanisme: Ved hjælp af pneumatisk støtteflaske kan trykluft genbruges i sløjferøret, hvilket reducerer strømforbruget, så det har en selvbufferfunktion, løftet er stabilt og tidsbesparende

③Mekanisk flaskeløftemekanisme: Denne form for struktur er relativt enkel, men dens driftssikkerhed er dårlig. Skiverne hæver langs slisken, og det er nemt at presse skiverne. Kvaliteten af ​​skiverne er meget høj, især flaskehalsen kan ikke bøjes, hvilket er velegnet til små semiautomatiske Den gasfrie okse- og fårekødsskærer.

Tre strukturelle former for okse- og fårekødsskærer-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist