site logo

Hva du bør sjekke for feil ved bruk av lammekutter

Hva du skal sjekke for feil ved bruk av lammeskjærer

1. Sjekk om støpselet har god kontakt, og sjekk deretter om sikringen i stikkontakten er røket. Hvis feilen ikke kan elimineres, må den kontrolleres og repareres av elektroteknikere. Ikke-profesjonelle kan ikke reparere det selv.

2. Tilsett smøreolje til den bevegelige runde akselen (når omgivelsestemperaturen er lavere enn 0 ℃, injiser lavtemperaturbestandig olje), og juster strammeskruen under den bevegelige firkantede akselen.

3. Sjekk om boltene på maskinen er løse, sjekk om smøreoljen i den bevegelige delen av maskinen er brukt opp, sjekk om det er knust kjøtt på omkretsen av bladet, og om bladet er løst.

4. Sjekk om boltene på maskinen er løse, sjekk om smøreoljen i den bevegelige delen av maskinen er brukt opp, og sjekk om det er kjøttdeig på omkretsen av bladet.

5. Sjekk om arbeidsbenken er stabil og om maskinen er plassert jevnt.

Hva du bør sjekke for feil ved bruk av lammekutter-Lammekutter, storfeskjærer, strengmaskin for lamme/fårekjøtt, strengmaskin for storfekjøtt, multifunksjonell grønnsakskutter, matpakkemaskin, Kina fabrikk, leverandør, produsent, grossist