site logo

Hva er hovedforskjellene mellom automatiske og halvautomatiske biff- og fårekjøttskjærere?

Hva er de viktigste forskjellene mellom automatisk og halvautomatisk biff- og fårekjøttskjærere?

1. Rotasjonsbevegelsen til det helautomatiske bladet og frem- og tilbakegående bevegelse ved skjæring av kjøtt utføres av motoren til okse- og fårekjøttskjæreren.

2. I halvautomatisk modus drives kun bladets roterende bevegelse av en motor, og den frem- og tilbakegående kjøttskjæringsbevegelsen gjøres manuelt. Når den automatiske okse- og fårekjøttskjæreren skjærer kjøtt, kan maskinen selv kontinuerlig skjære kjøttet, og brukeren er kun ansvarlig for å ta bort det skivede kjøttet; mens den halvautomatiske krever at en person skyver kjøttbordet, skyver og drar en gang, og et kjøttstykke kan produseres uten Kan ikke skyve ut kjøttet.

Den automatiske biff- og fårekjøttskjæreren drives fullstendig av en motor. Den halvautomatiske maskinen krever arbeidskraft for å kutte kjøtt i venstre og høyre retning. Ved kjøp kan du velge helautomatisk eller halvautomatisk i henhold til dine faktiske behov og kostnadskontroll.

Hva er hovedforskjellene mellom automatiske og halvautomatiske biff- og fårekjøttskjærere?-Lammekutter, storfeskjærer, strengmaskin for lamme/fårekjøtt, strengmaskin for storfekjøtt, multifunksjonell grønnsakskutter, matpakkemaskin, Kina fabrikk, leverandør, produsent, grossist