site logo

Lammeskærer ydeevne fordele

Lammeskærer ydelsesfordele

Den fåreskæremaskine, vi producerer, kan automatisk tilføje eller trække fra på mikrocomputeren i henhold til den nødvendige tykkelse. Den kan skære 100-300 kilo kød i timen. Arbejdsbordet er lavet af fødevarespecifikke økologiske plastplader for at sikre fødevaresikkerhed og hygiejne. Kødrullerne skal ikke tøs op. , Den kan betjenes direkte på maskinen og kan skære en række rulleformer ud (tykke ruller, tynde ruller, lange ruller), pænt formet, smuk og arrangeret i et arrangement, let at pakke, høj forarbejdningseffektivitet, sikkerhed og arbejdsbesparelse. Det er det foretrukne udstyr til små hot pot-restauranter og små okse- og fårekødsgrossister.

Baseret på styrkerne af alle skæremaskiner på det indenlandske og udenlandske marked har vi med succes udviklet forskellige typer mekaniske skæremaskiner og CNC-skærere, som er meget udbredt i store og mellemstore kødforarbejdningsanlæg, supermarkeder, fællesbutikker, hot pot restauranter, etc.

Lammeskærer ydeevne fordele-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist