site logo

Ytelsesfordelene til den nye frosne kjøttskjæreren

Ytelsesfordelene til den nye frossen kjøttskjærer

1. Den doble skruefremdriftsanordningen eliminerer den ujevne tykkelsen under kjøttskjæringsprosessen til den forrige frosne kjøttskjæreren, reduserer avfallet av det ferdige produktet, og rullene ut er godt formet og vakre.

2. Knivkroppen til kniven erstattes med et helt stykke stålplate, noe som eliminerer fenomenet at støpejernsknivkroppen til forrige slicer er ødelagt på grunn av trakom.

3. Kjedet vil forlenges under overføringen av den frosne kjøttskjæreren, noe som vil forårsake unormal støy fra utstyret.

4. Den ytre emballasjen til maskinen vedtar tykke rustfrie stålplater, noe som eliminerer problemet med høy støy under kjøttskjæringsprosessen av tynne rustfrie stålplater på den forrige maskinen, og gjør hele maskinen mer stabil og fastere.

5. Det sømløse fôringsbordet har en alt-inkluderende enhet, som eliminerer problemet med at den frosne kjøttskjæreren klemmer kjøttdeigen og er vanskelig å rengjøre.

Ytelsesfordelene til den nye frosne kjøttskjæreren-Lammekutter, storfeskjærer, strengmaskin for lamme/fårekjøtt, strengmaskin for storfekjøtt, multifunksjonell grønnsakskutter, matpakkemaskin, Kina fabrikk, leverandør, produsent, grossist