site logo

Poleringsmetode for frossen kjøttskjærer

Poleringsmetode for frossen kjøttskjærer

1. Mekanisk polering.

Vanligvis brukes brynepinner, ullhjul, sandpapir etc., og manuelle operasjoner er de viktigste. For spesielle deler som overflaten på den roterende kroppen, kan hjelpeverktøy som dreieskiver brukes.

2. Kjemisk polering.

La den mikroskopisk konvekse delen av materialet i det kjemiske mediet oppløses fortrinnsvis enn den konkave delen, for å få en jevn overflate. Merk at tilberedningen av poleringsvæsken bør være rimelig. Den frosne kjøttskjæreren er en matmaskin, og den rengjøres umiddelbart etter polering.

3. Elektrolytisk polering.

Ved selektivt å løse opp de bittesmå fremspringene på overflaten av materialet, blir overflaten jevn.

4. Magnetisk sliping og polering.

Magnetisk slipende polering er å bruke magnetiske slipemidler for å danne slipende børster under påvirkning av et magnetfelt for å male frosne kjøttskjærere.

5. Væskepolering.

Væskepolering er avhengig av høyhastighetsflytende væske og de slipende partiklene som bæres av den for å vaske overflaten av arbeidsstykket for å oppnå formålet med polering.

Poleringsmetode for frossen kjøttskjærer-Lammekutter, storfeskjærer, strengmaskin for lamme/fårekjøtt, strengmaskin for storfekjøtt, multifunksjonell grønnsakskutter, matpakkemaskin, Kina fabrikk, leverandør, produsent, grossist