site logo

Nytt design av biff- og fårekjøttskjærer

Nytt design av biff- og fårekjøttskjærer

Påføringen av biff og fårekjøtt skiver i fabrikker eller restauranter har hatt en enorm innvirkning, redusert arbeidsstyrken vår, og samtidig forbedret produksjonseffektiviteten. Kvaliteten på de kuttede kjøttskivene er også bedre. Hvordan designe det? Er påføringseffekten så god?

1. Skallet av storfe- og fårekjøttskjærer er laget av rustfritt stål, som er vakkert og hygienisk. Skjæremaskinen i rustfritt stål har vakkert utseende, rimelig struktur og praktisk betjening. Den har fordelene med liten størrelse, lav støy, arbeidsbesparelse og strømsparing. Ytelsen til maskinen for kutting av fårruller er stabil. Motoren er kraftig og lett å rengjøre, egnet for hoteller, skoler og enhetskantiner.

2. Utstyrshuset er laget av aluminiumslegering med glatte linjer. Storfe- og fårekjøttskjæreren har ingen hull som kan skjule skitt og skarpe kanter som kan skade operatøren. Den er enkel å rengjøre, vakker og elegant i utseende. Det er enkelt å rengjøre lammerullene og er praktisk å flytte på. Brukes i små og mellomstore bearbeidingsmengder, og deler i kontakt med mat er laget av rustfritt stål, som er trygt og forurensningsfritt.

Den nye utformingen av biff- og fårekjøttkutter reduserer kostnadene for manuelle kjøttskiver og forbedrer arbeidseffektiviteten. Det har blitt brukt i flere og flere bransjer.

Nytt design av biff- og fårekjøttskjærer-Lammekutter, storfeskjærer, strengmaskin for lamme/fårekjøtt, strengmaskin for storfekjøtt, multifunksjonell grønnsakskutter, matpakkemaskin, Kina fabrikk, leverandør, produsent, grossist