site logo

Lubrication method of beef and mutton slicer

Lubrication method of beef and mutton slicer

The efficient use of beef and резачка за овнешко месо is inseparable from the lubricating effect of lubricating oil. Lubricating oil can not only promote the rapid operation of the machine, but also prevent rust. What are its lubrication methods?

1. Според различните условия на работа, резачката за говеждо и овнешко месо приема три метода: смазване на чаша с масло, ръчно смазване и смазване на кутия. Всяка ролка и шейна на задвижващия вал на резачката за говеждо и овнешко месо се смазват с маслена чаша.

2. Зъбните колела, турбините, повдигащите винтове, подвижните лагери и винтовете на механизма за регулиране на наклона на резачката за говеждо и овнешко месо се смазват редовно чрез ръчно смазване. Зъбните колела и лагерите вътре в редуктора се смазват чрез смазване. Това се постига чрез пръскане на масло в резервоара.

Choose different lubrication methods to promote smoother operation of the beef and mutton slicer. When not in use, check the lubricating oil inside the machine and replenish the lubricating oil in time.

Lubrication method of beef and mutton slicer-Резачка за агнешко месо, резачка за говеждо месо, машина за носене на агнешко/овнешко, машина за носене на говеждо месо, Многофункционална резачка за зеленчуци, машина за опаковане на храни, фабрика в Китай, доставчик, производител, търговец на едро