site logo

Начини за избягване на опасност при използване на резачка за агнешко месо

Начини за избягване на опасност при използване резачка за агнешко месо

Mutton slicing machine is used by many people. It is very easy to use when cutting meat. Of course, the machine will be dangerous. How to avoid this situation? This requires everyone to learn more about it together. As a leader in the field of mutton slicer manufacturers, Youcheng Machinery would like to share the following views:

1. Когато машината работи, не поставяйте ръцете си и други чужди предмети в корпуса, за да избегнете опасност.

2. Проверете внимателно дали има дефекти, повреди или разхлабване на режещата машина, за да се уверите, че машината е в добро състояние.

3. Проверете дали има чужди тела в черупката и отстранете чуждите тела в корпуса, в противен случай е лесно да се повреди острието.

4. Почистете работното място, проверете дали захранващото напрежение е в съответствие с напрежението, използвано от машината, и дали заземяващият знак е надеждно свързан към заземяващия проводник.

5. Затворете превключвателя и натиснете бутона “ON”, за да проверите дали посоката на въртене е правилна (обърнете се към циферблата за натискане и дискът за натискане се върти обратно на часовниковата стрелка, за да бъде правилен), в противен случай изключете захранването и регулирайте окабеляването.

When using the beef and mutton slicer, we must pay attention to stay away from all dangerous situations. This is a kind of protection for ourselves. The machine is ruthless. We can only pay more attention to ourselves.

Начини за избягване на опасност при използване на резачка за агнешко месо-Резачка за агнешко месо, резачка за говеждо месо, машина за носене на агнешко/овнешко, машина за носене на говеждо месо, Многофункционална резачка за зеленчуци, машина за опаковане на храни, фабрика в Китай, доставчик, производител, търговец на едро