site logo

Frosne kødskærer i rustfrit stål

Rustfrit stål frossen kødskærer

Hele maskinen af ​​rustfrit stål frossen kødskærer er lavet af SUS304 rustfrit stål. Den kan skære og skære frosset kød fra -4 til 18 ℃, 3-50 kg, og kan hurtigt og direkte skæres i blokke eller skiver. Det er fronten på hakkere og kødkværne. Vejproces. Brugen af ​​denne maskine kan undgå forurening og tab af næringsstoffer under afbødningsprocessen, sikre kødets friskhed og spare køleprocessen med at tilføje is, hvilket reducerer brugerens køleomkostninger.

Frosne kødskærer i rustfrit stål-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist

Specifikation for brug af rustfrit stål frossen kødskærer:

Juster tykkelsen på det kød, der skal skæres, og læg det frosne kød uden ben på beslaget for at trykke på pladen. Skæringstemperaturen for frosset kød er mellem -4 og -8 grader. Når du har tændt for strømmen, skal du først starte skærehovedet og derefter starte venstre og højre sving. Gå ikke direkte i nærheden af ​​klingen under drift, da det kan forårsage alvorlig skade. Opdaget, at skæring er vanskelig, stop maskinen for at kontrollere skæret, og slib bladet med en slibemaskine. Efter standsning skal du trække stikket ud og hænge det på enhedens faste position. Smør svingstyrestangen hver uge, og slib bladet med en slibemaskine. Det er strengt forbudt at skylle udstyret direkte med vand.

Funktioner af rustfrit stål frossen kødskærer:

1. Hele maskinen er lavet af SUS304 rustfrit stål

2. Det kan skæres i stykker og skæres frosset kød i skiver ved -4–18℃, 3-50 kg, og kan skæres i stykker eller skiver hurtigt og direkte, hvilket er forprocessen af ​​hakker og kødhakker.

3. Brug af denne maskine kan undgå forurening og tab af næringsstoffer under afbødningsprocessen og sikre kødets friskhed. Køleprocessen med at tilføje is kan udelades, og brugerens køleomkostninger kan reduceres.

4. Automatisk udstyrsbeskyttelsesanordning.

5. Den har en betjeningsplatform for råt kød, som er praktisk og arbejdsbesparende. Nedkastet placeres uden for truget, så der ikke vil være nogen forurening af råvarerne.

6. Ved at vedtage den integrerede svejsestruktur er maskinen stabil, og ydeevnen er god.

7. Den kan udstyres med standard materialevogne, så der ikke bliver sprøjt ved udskæring.

Anvendelsesområde for frossen kødskærer i rustfrit stål:

Frosne kødskærere kaldes også fåreskærere og fåreskærere, som er velegnede til hoteller, restauranter, kantiner, kødforarbejdningsanlæg og andre enheder.