site logo

Oversigt over konstant temperaturteknologi af okse- og fårekødsudskærer

Oversigt over konstant temperatur teknologi af okse- og fårekødsudstikker

Okse- og fåreudskæreren har brug for en vis temperatur, når den bruges, især i noget lavtemperaturvejr, vil kødet i den være svært at betjene og skære på grund af vejrets temperatur, når den bruges igen. Derfor er der i øjeblikket på markedet højkvalitets okse- og fårekødsskærere udstyret med konstant temperaturteknologi.

For det første er der to sæt fire-cifrede LED-numre på kontrolpanelet med konstant temperatur over okse- og fårekødsudstikkeren for at vise brugerens indstillede temperaturværdi (SV) og den faktiske pladetemperaturværdi (PV), og kan også være baseret på deres faktiske absolutte nøjagtighed af temperaturkorrektion er påkrævet.

For det andet vedtager det konstante temperaturteknologiske system, der er vedtaget af okse- og fårekødsskæreren, en kunstig intelligens digital temperaturregulator, som har fordelene ved høj præcision, bekvem betjening, sikkerhed, enkelhed og klarhed.

For det tredje anvender maskinen også importerede relæer, hvis levetid er omkring 100 gange længere end almindelige elektriske stødrelæer, og temperaturkontrollen er relativt hurtig og stabil, og den har også avancerede bruger-selvjusteringsfunktioner.

For det fjerde opvarmes tragten og materialetanken over okse- og fårekødsskæreren alle ved hjælp af elektrisk opvarmningsvandscirkulation, og tragten er udstyret med et ramme-type omrøringssystem, som er let at betjene under rengøring og overholder GMP-standarder.

Oversigt over konstant temperaturteknologi af okse- og fårekødsudskærer-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist