site logo

Sådan vedligeholder du fårekødsskæreren i lavsæsonen

Hvordan vedligeholdes fåreskæremaskine i lavsæsonen

1. Når fårekødsskæreren ikke er i brug, skal du tørre maskinen af, dække den til med en plastikklud, og forsøge ikke at forurene kroppen, for ikke at beskadige kroppens indre komponenter.

2. Udskift jævnligt smøreolien til den. Den pålægsmaskine, der ikke har været brugt i lang tid, bør kunne udskifte smøreolien regelmæssigt. Hvis smøreolien ikke udskiftes, vil de sedimenturenheder, der dannes indeni, blokere oliekredsløbet, hvilket kan medføre skjulte farer for fremtidig brug.

3. Når bladet på fåreskæreren ikke bruges i lang tid, kan det fjernes og placeres fladt og et lag smøreolie kan påføres overfladen.

4. Når sæsonen med høj brugsfrekvens nærmer sig, bør smøreolien udskiftes på forhånd. Inden udskæring kan maskinen stå i tomgang i nogle minutter, og maskinen kan køre fuldt ud, så smøreolien kan smøre maskinens indvendige dele fuldt ud, inden kødrullen skæres i skiver og skæres. rulle.

Når fåresnitteren bruges om sommeren, skal det brugte udstyr renses ud og stilles et rimeligt sted, så det varme vejr og selve udstyret ikke bliver beskadiget, hvis det ikke bliver gjort rent i tide.

Sådan vedligeholder du fårekødsskæreren i lavsæsonen-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist