site logo

Hvordan fungerer overbelastningsbeskyttelsen til okse- og fårekjøttskjæreren?

Hvordan fungerer overbelastningsbeskyttelsen til biff- og fårekjøttskjærer arbeide?

1. Personalets forberedelsesarbeid før operasjon må ikke være mindre, og begge hender bør bruke vernehansker.

2. Når du installerer sagbladet til okse- og fårekjøttskjæreren før bruk, vær oppmerksom på hvilken side av sagbladet er. Den riktige bør være at tuppen av skjæringen på høyre skjæreflate vender nedover.

3. Skraperen er i stand til å presse sagbladet til okse- og fårekjøttskjæreren, men det skal bemerkes at den ikke kan berøre sagspissen. For det vil lage mye støy etter å ha berørt sagspissen, og det vil direkte forkorte levetiden til sagbladet.

4. Det er forbudt å ta direkte tak i kjøtt for hånd, spesielt lite kjøtt, selv om du bruker hansker, fordi høyhastighetssagen er for farlig.

5.Etter å ha brukt biff- og fårekjøttskjæremaskinen, anbefales det å løsne håndtaket på sagbåndsspenningen på toppen av maskinen i 2 omdreininger og deretter stramme til håndtaket neste gang det skal brukes. Effekten er å forlenge levetiden til sagbladet.

Hvordan fungerer overbelastningsbeskyttelsen til okse- og fårekjøttskjæreren?-Lammekutter, storfeskjærer, strengmaskin for lamme/fårekjøtt, strengmaskin for storfekjøtt, multifunksjonell grønnsakskutter, matpakkemaskin, Kina fabrikk, leverandør, produsent, grossist