site logo

Årsager til den høje startfrekvens for okse- og fårekødsudskærer

Årsager til den høje startfrekvens på okse- og fårekødsudstikker

1. Startfrekvensen for okse- og fårekødsudstikkeren bør ikke være for høj. Dette skyldes, at enhedens hastighed er nul, når den startes. Under startprocessen erobrer det elektromagnetiske drejningsmoment ikke kun belastningsmodstandsmomentet, men erobrer også inertimasken af ​​den rullende del. Derfor er byrden af ​​udstyret ved start tungere end det efterfølgende arbejde.

2. Pulsfrekvensen er for høj, og rotorens hastighed kan ikke følge med rotationshastigheden for statorens magnetfelt, hvilket medfører, at udstyret ikke starter.

3. Startfrekvensen for forskellige okse- og fårekødsudskærere er forskellig. Mange okse- og fårekødsudskærere med høj startfrekvens bruger dobbeltspændingsdrift, det vil sige, at starten skifter fra højspænding til lavtryk øjeblikkeligt, og jo mindre skridtafstanden er, desto mere egnet er højfrekvensstarten. Jo større værdi, jo mere egnet til højfrekvent drift.

4 . Frekvensen bør øges gradvist, efter at skæremaskinen er startet.

Årsager til den høje startfrekvens for okse- og fårekødsudskærer-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist