site logo

Vakuumeksosmetode for lammeskjærer

Vakuum eksos metode for lammeskjærer

For å sikre at vi kan smake ferskere og bedre smakende kjøttskiver, må vi trekke ut luften i pakken i tide når vi bruker lammeskjæreren for å sikre splitternyheten til utstyret og effekten av å bruke den bedre. Så hva er metodene for vakuumeksos av lammeskjærer?

1. Luft-eksostetningen skal trekke ut luften fra emballasjebeholderen gjennom en vakuumpumpe på fårekjøttskjæreren. Etter å ha nådd en viss grad av vakuum, vil den bli forseglet umiddelbart, og vakuumbeholderen vil danne en vakuumtilstand i emballasjebeholderen.

2. Oppvarming og utmatting skjer ved å varme opp beholderen fylt med fårekjøttskjæreren, drive ut luften fra emballasjebeholderen gjennom termisk ekspansjon av luften og fordamping av vann i maten, og deretter forsegle og avkjøle for å få emballasjebeholderen til å danne en viss grad av vakuum. Sammenlignet med oppvarmings- og utmattelsesmetoden kan luftavtrekks- og forseglingsmetoden redusere oppvarmingstiden og bedre bevare fargen og smaken på maten.

fårekjøttskjærer kan oppnå vakuumeksos ved å pumpe luft og varme opp, drive ut luften inne, danne et visst aseptisk miljø, opprettholde vakuumgraden, fornye maskinen og holde kjøttet deilig.

Ovennevnte er vakuumeksosmetoden til fårekjøttskjæreren. Vi kan oppnå det ved å pumpe og varme. Det er praktisk, enkelt og praktisk. Vi kan lære om det slik at brukerne kan smake bedre kvalitet på kjøttskiver.

Vakuumeksosmetode for lammeskjærer-Lammekutter, storfeskjærer, strengmaskin for lamme/fårekjøtt, strengmaskin for storfekjøtt, multifunksjonell grønnsakskutter, matpakkemaskin, Kina fabrikk, leverandør, produsent, grossist