site logo

Hovedpunkterne ved at bruge lammeskærer

Hovedpunkter ved brug lammeskærer

1. Hvis du føler, at maskinen er ustabil under brug, vil det være nemmere at bruge maskinen med skruehuller, der kan fastgøres på bordet.

2. Til frosne kødruller skal du bruge fåreudstikkeren med skindet indad. Det friske kød vender udad, det ene er flot, og det andet er, at det er nemt at skære uden kniv.

3. Hvis kniven er glat, og kødet ikke kan gribes efter at have skåret flere hundrede katte uafbrudt, betyder det, at bladet på fåreudstikkeren er stoppet, og kniven bør slibes.

4. Når fåreudstikkeren bevæger sig, er det vigtigt ikke at flytte den til venstre (kødets retning). Dette vil deformere kniven. Dette er en vigtig pointe.

5. I henhold til brugsbetingelserne skal knivbeskyttelsen fjernes og rengøres på en uge, rengøres med en fugtig klud og derefter tørres af med en tør klud.

Hovedpunkterne ved at bruge lammeskærer-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist