site logo

Правилната последователност на работа на резачката за замразено месо

The correct operating sequence of the резачка за замразено месо

1. Manually push the stage of the frozen meat slicer to the top, loosen the locking handle, pull it to the outside, and at the same time push the press block to the upper end and fix it.

2. Поставете месото, което ще се обработва, на сцената, обърнете внимание на действието за поставяне, за да избегнете деформация на тавата, натиснете дръжката от лявата страна на месото, внимавайте да не натискате твърде много, което води до не плъзгане на месото свободно, завъртете пресовия блок Поставете го върху горната част на месото.

3. Регулирайте дръжката за регулиране на дебелината на резачката за замразено месо, докато се изисква дебелината на месото, което ще се обработва.

4. Turn on the power switch, the blade starts to run, pay attention to whether the blade rotation direction is correct, and whether there is abnormal friction noise.

5. Start the clutch switch of the frozen meat slicer, and the stage begins to reciprocate for normal processing. Be sure to pull the clutch switch to the end, and it is forbidden to use the semi-clutch state.

Правилната последователност на работа на резачката за замразено месо-Резачка за агнешко месо, резачка за говеждо месо, машина за носене на агнешко/овнешко, машина за носене на говеждо месо, Многофункционална резачка за зеленчуци, машина за опаковане на храни, фабрика в Китай, доставчик, производител, търговец на едро