site logo

Hva er vakuumforseglingsmetodene til biff- og fårekjøttskjæreren?

Hva er vakuumforseglingsmetodene til biff- og fårekjøttskjærer?

1. Luftavtrekk og forsegling: På storfe- og fårekjøttskjæreren pumpes luften i emballasjebeholderen ut av en vakuumpumpe. Etter å ha nådd en viss grad av vakuum, forsegles den umiddelbart. Vakuumbeholderen gjør at emballasjebeholderen danner en vakuumtilstand.

2. Oppvarming og utmatting: ved å varme opp beholderen fylt med storfe- og fårekjøttskjæreren, slippes luften i emballasjebeholderen ut gjennom termisk utvidelse av luften og fordampning av fuktighet i maten, og deretter etter forsegling og avkjøling, emballasjebeholder dannes. En viss grad av vakuum. Sammenlignet med varmeavtrekksmetoden, kan luftavtrekks- og forseglingsmetoden redusere tiden for oppvarming av innholdet og bedre bevare fargen og aromaen til maten.

Til sammenligning har de to sine egne egenskaper og er de vanligste vakuumforseglingsmetodene for biff- og fårekjøttskjærere. Blant dem er den luftuttrekkende tetningsmetoden mye brukt, spesielt for produkter med langsom oppvarming og eksosledning.

Hva er vakuumforseglingsmetodene til biff- og fårekjøttskjæreren?-Lammekutter, storfeskjærer, strengmaskin for lamme/fårekjøtt, strengmaskin for storfekjøtt, multifunksjonell grønnsakskutter, matpakkemaskin, Kina fabrikk, leverandør, produsent, grossist