site logo

Hvordan forsegle fårekjøttskjæreren?

Hvordan forsegle fårekjøttskjærer?

1. Luftavtrekk og forsegling: På fårekjøttskjæreren pumpes luften i emballasjebeholderen ut av en vakuumpumpe. Etter å ha nådd en viss grad av vakuum, forsegles den umiddelbart, og vakuumbeholderen får emballasjebeholderen til å danne en vakuumtilstand.

2. Oppvarming og utmattelse: ved å varme opp beholderen fylt med fårekjøttskjæreren, slippes luften i emballasjebeholderen ut gjennom termisk utvidelse av luften og fordampning av fuktighet i maten, og deretter etter forsegling og avkjøling, emballasjebeholderen er formet til en bestemt form. vakuum. Sammenlignet med varmeavtrekksmetoden kan luftavtrekks- og forseglingsmetoden redusere tiden for oppvarming av innholdet og bedre bevare fargen og aromaen til maten.

Til sammenligning har de to sine egne egenskaper og er de vanligste vakuumforseglingsmetodene for fårekjøttskjærere. Blant dem er vakuumforseglingsmetoden mye brukt, spesielt for produkter med langsom oppvarming og eksosledning.

Hvordan forsegle fårekjøttskjæreren?-Lammekutter, storfeskjærer, strengmaskin for lamme/fårekjøtt, strengmaskin for storfekjøtt, multifunksjonell grønnsakskutter, matpakkemaskin, Kina fabrikk, leverandør, produsent, grossist