site logo

Hvad skal man være opmærksom på, når man kværner okse- og fårekødsskærer

Hvad skal man være opmærksom på, når man kværner okse- og fårekødsskærer

1. På grund af forskellige taktikker kan du også gå videre fra det øverste venstre hjørne til det nederste højre hjørne af slibestenen, og derefter trække den tilbage fra det nederste venstre hjørne til det øverste højre hjørne efter at have vendt.

2. Så længe alle okse- og fåreudstikkerens knive og slibesten er malet, er der ingen forskel, og den enkle og hurtige metode er også effektiv.

3. Efter færdighed kan aktionshastigheden accelereres, og bladet på okse- og fårekødsskæreren kan slibes, men jagten på hastighed for tidligt i øvelsen vil sløve bladet eller skære fingrene.

4. Desuden skal okse- og fårekødsudstikkeren fortsætte med at male, indtil chippen er skåret af. Til udskæringskniven med større skader skal der bruges to typer slibesten. Det store mellemrum slibes på den grove slibesten, og derefter skærpes på den fine slibesten.

Hvad skal man være opmærksom på, når man kværner okse- og fårekødsskærer-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist