site logo

Vakuumforseglingsmetode for biff- og fårekjøttskjærer

Vakuumforseglingsmetode for biff og fårekjøttskjærer

Nå er biff- og fårekjøttskjærere vakuumpakket. All luft i emballasjebeholderen tas ut og forsegles for å opprettholde høy grad av trykkreduksjon i posen. Mindre luft tilsvarer en lavoksygeneffekt, slik at det ikke er livsbetingelser for mikroorganismer, og dermed beskytter produktet mot miljøet. Forurensing. Hva er dens vakuumforseglingsmetoder?

1. Luftforsegling: På biff- og fårekjøttskjæremaskinen trekkes luften i emballasjebeholderen ut av en vakuumpumpe. Etter å ha nådd en viss grad av vakuum, vil den bli forseglet umiddelbart, og vakuumbeholderen vil danne et vakuum i emballasjebeholderen.

2. Oppvarming av eksos: oppvarming av beholderen fylt med biff- og fårekjøttskjærer, suge ut luften fra emballasjebeholderen gjennom termisk utvidelse av luften og fordampning av fuktighet i maten, og deretter forsegling og avkjøling for å få emballasjebeholderen til å danne en viss grad av vakuum. Sammenlignet med oppvarmings- og avtrekksmetoden kan luftavtrekks- og forseglingsmetoden redusere tiden for oppvarming av innholdet og bedre bevare fargen og smaken på maten.

Til sammenligning har de to sine egne egenskaper. De er ofte brukte vakuumforseglingsmetoder for biff- og fårekjøttskjærere. Blant dem er den luftutsugende tetningsmetoden mye brukt, spesielt for produkter med langsom oppvarming og eksosledning.

Vakuumforseglingsmetode for biff- og fårekjøttskjærer-Lammekutter, storfeskjærer, strengmaskin for lamme/fårekjøtt, strengmaskin for storfekjøtt, multifunksjonell grønnsakskutter, matpakkemaskin, Kina fabrikk, leverandør, produsent, grossist