site logo

Hvordan man skærper oksekød og lammeskærerblade

Sådan skærpes Okse- og lammeskærer Blades

1. Slibesten.

En slibesten er nødvendig for at slibe kniven. Hvis bladet på okse- og fårekødsskæreren er tykkere, skal du først bruge en tyk slibesten til at slibe den; brug derefter en fin slibesten til finslibning for at gøre bladet skarpere.

2. Fjern rusten fra køkkenkniven.

Klingen vil ruste efter lang tid. På dette tidspunkt er det nødvendigt at fjerne rusten fra køkkenkniven. Brug først en grov sten til at slibe den, og brug derefter en fin sten til at slibe den, så længe knivens overflade er poleret.

3. Slib køkkenkniven i samme retning.

Når kniven slibes, skal den slibes i samme retning. Hvis du sliber den frem og tilbage, vil den let skade køkkenkniven, kniven bliver ikke hurtig, og indsatsen vil være spildt; retningen er fra bagsiden af ​​kniven til kanten af ​​kniven, og slibningsvinklen skal være konsistent; Lammeskærerblade bør slibes på begge sider, så de bliver skarpere.

4. Den samme side af klingen skal slibes i forskellige vinkler.

Når du sliber den ene side af klingen, skal du først slibe en lille vinkel, såsom 2 til 3 grader. Efter slibning øges vinklen med 3 til 4 grader og derefter 4 til 5 grader. Den enkelte side af kniven skal slibes 2-3 vinkler. , jo tættere på bladet, jo større er vinklen, så jo skarpere vil kniven blive slebet.

5. Tjek knivens skarphed.

Efter at bladet på okse- og fårekødsskæreren er slebet, er det nødvendigt at kontrollere, om kniven er skarp. På dette tidspunkt kan du bruge den slebne kniv til at skære et stykke papir eller et stykke stof. Hvis skæringen er ubesværet og hurtig, er kniven godt slebet. .

Hvordan man skærper oksekød og lammeskærerblade-Lammeskærer, oksekødsskærer, lamme-/fårekødssnoremaskine, oksekødssnøremaskine, Multifunktionel grøntsagsskærer, Fødevareemballagemaskine, Kinafabrik, leverandør, producent, grossist